[Ügyszám: 9949] Nyilvános | Folyamatban

Tisztelt látogató!
Az Alsóház.hu - n az ügyek teljes adatlapja csak bejelentkezést követően érhetők el.
E nélkül nem szavazhat ill. a kapcsolódó állásfoglalások, statisztikák, egyéb funkciók nem érhetők el.

NE épüljön a XVIII. ker.-i Flór Ferenc utcában semmilyen út, sem futópálya


Nyilvános | Folyamatban | Inditva: 2020-06-21

NE épüljön a XVIII. ker.-i Flór Ferenc utcában semmilyen út, sem futópálya, sem betonút, sem sorompó..


Néhány hete érkezett egy levél, hogy az Önkormányzat szeretné futópályává, európai és "zöld" úttá alakítani a "minősíthetetlen" állapotú (nem így van) földutat, vagyis lebetonoznák, és egy keskeny sávban kialakítanának mellette egy "modern", XXI-századi rekortán (öntöttgumi burkolat) futópályát is. Mert a földúton szerintük zötyögősen és kőkorszaki módon lehet futni....:(((
Ez egy hosszú útszakasz az említett erdő mellett, kb. becslésem szerint kb. 3-4 km-es, nem tudom pontosan.
Az itt lakó kb. 130 család (ahogy mi sem) nagy többsége, nem szeretne itt semmilyen átalakítást, mert attól tartunk, hogy az eddigi béke megszűnne, sokkal nagyobb lenne a forgalom, és egy idő után csak egy tollvonás (és néhány záróeszköz, beton oszlop eltávolítása) lehetővé tenné az autós behajtást, ami eddig nem volt számottevő, átmenő forgalom nem volt jellemző, csak az itt lakók tudtak behajtani, hogy megközelíthessék az ingatlanaikat.
Lakossági tiltakozás alakult ki, volt többszöri önkormányzati meghallgatás az ügyben, ahol nem lettünk meggyőzve, sőt...
Azért írom ezt a pár sort, mert a napokban kiderült számunkra az a tény, hogy az Önkormányzat változatlanul fenntartja az építkezés (eleve számunkra) elvetélt ötletét és a hátunk mögött próbál lépéseket tenni az ügy előrevitele érdekében... (Vállalkozók versenyeztetése, engedélyek és jogosítványok kiadása, hirdetmények kiadása/kifüggesztése, stb. stb.)
Azt gondolom mindazonáltal, hogy ha az érintett itt lakók ezt nem akarják - márpedig jókora többség ezt kifejezetten megvétózná - akkor nincs az az Önkormányzat, aki ezt békében és korrekt véleménycsere mellett megtenné, sehol Budapesten, sehol Magyarországon!
Ezúton fordulunk a nagy nyilvánossághoz, jobb vagy bal oldali - politikai meggyőződés nélküli emlegetés nélkül, hogy mi, vagyis az itt lakók többségi véleménye ellenére NE épüljön a XVIII. ker.-i Flór Ferenc utcában semmilyen út, sem futópálya, sem betonút, sem sorompó, sem beton-zárókő!!
Véleményünk szerint van a XVIII. kerületben sok olyan útszakasz, utca, tér, aminek lakói kifejezetten örülnének, ha a hatóság az ő utcájukat betonozná le...
 

Amennyibenb szerinted sem kellene itt fejlesztést végezni támogasd ezt a kezdeményezést itt!

---
Ön eddig nem támogatta szavazatával ezt az ügyet!

Döntéshozó, felelős


Budapest XVIII. kerület önkormányzata

Betöltött tisztség:

--?--

Intézmény:

1184 Budapest XVIII. kerület, Ülloi út 400.

Elérhetőségek:

............
polgtit@bp18.hu
A kijelölt felelős még nem tett állásfoglalást a fenti ügyben.

Hasonló ügyek a közelben


Alább középen találja az aktuális ügyet és a közelben további kiemelt ügyeket.

Támogatók:


Állásfoglalások


Állásfoglalások megtekintése vagy közzététele csak megfelelő jogosultság esetén megengedett! Regisztráljon az alsohaz-ra, hogy elérjen minden funkciót!
Ha van pro vagy kontra állásfoglalása az üggyel kapcsolatban, tegye közzé itt!